Vacature Forzsa

Vacature Forzsa

Vacature ervaringsdeskundig begeleider

Om ons team te versterken in Flevoland en Gelderland, zijn wij opzoek naar een nieuwe collega!

Heb jij zelf ervaring met verslaving? Ben jij hiervan in herstel en wil je van betekenis zijn voor anderen met een verslaving? Dan bieden wij jou de kans om begeleider te worden bij stichting Forzsa!

Waar zijn wij op zoek naar?

Wij vinden het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en goed samen kunt werken met anderen. Je bent klantvriendelijk, ontwikkelingsgericht en vindt zelfreflectie belangrijk.

Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de richting van sociaal pedagogisch werk, maatschappelijk werk of een relevante opleiding verslavingszorg VKI/EACI. Heb je dit niet maar ben je wel gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen? Stuur ons gerust een bericht!

Je bent bereid om te starten met een vrijwillige stageperiode bij Forzsa zodat we elkaar kunnen leren kennen. Als we beide een goed gevoel bij elkaar hebben, zal de stageperiode overgaan in betaald werknemer schap. Het aantal uren is uiteraard bespreekbaar.

Wat bieden wij ?

Vanuit Forzsa bieden wij jou onder andere een goede pensioensregeling, een tablet van de zaak en volledig betaalde opleidingen aan. Bovendien werk je met fijne collega’s die naast een gezonde dosis humor ook begrip en steun kunnen bieden. We zijn bij Forzsa allemaal ervaringsdeskundige en je kunt altijd bij iemand aankloppen als je ergens mee zit. Aangezien wij mensen ook thuis bezoeken en een groot werkgebied hebben is het belangrijk dat je een auto ter beschikking hebt. Uiteraard krijg je alle gemaakte kilometers vergoed.

Contact

Spreekt jou dit aan, heb je vragen of lijkt het je leuk om een keer met ons in gesprek te gaan? Stuur snel jouw CV en motivatie naar info@forzsa.nl , of neem contact op met Ton de Bie via 06 24624791.

    Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.